Η www.agrimac.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «AGRIMAC Α.Ε.», που εδρεύει στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Θεσσαλονίκη , στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 801238491 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

Το σύνολο του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, που περιλαμβάνει μοναδικούς τίτλους, εμπορικά σήματα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, σχέδια και άλλα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AGRIMAC. Προστατεύονται από τους σχετικούς ελληνικούς νόμους, τους ευρωπαϊκούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις. Η AGRIMAC έχει λάβει άδεια χρήσης πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων για τις αποκλειστικές απαιτήσεις της και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγων έργων με βάση αυτό το περιεχόμενο ή η παρουσίαση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το περιεχόμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς με προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της AGRIMAC ή οποιουδήποτε άλλου κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων. Τα εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, εικόνων, λογοτύπων και διακριτικών χαρακτηριστικών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AGRIMAC ή στα προϊόντα της AGRIMAC προστατεύονται από τη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση αυτών των εμπορικών σημάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν εξουσιοδοτεί τρίτους να τα χρησιμοποιήσουν.

Η AGRIMAC προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει και να αυξάνει τη γκάμα των προϊόντων της και ως εκ τούτου διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις προδιαγραφές της ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση ή υποχρέωση. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για αποκλίσεις που ενδέχεται να προκύψουν μεταξύ των προδιαγραφών των μηχανημάτων της και των περιγραφών αυτών που περιέχονται στις δημοσιεύσεις της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της AGRIMAC διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.