Αγαπητοί πελάτες, Αγαπητοί υποψήφιοι πελάτες,

Η εταιρεία AGRIMAC ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1994, για πάνω από 25 χρόνια εξειδικεύεται στην εισαγωγή τρακτέρ (γεωργικών ελκυστήρων) και τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση, γεωργικών μηχανημάτων, καθώς επίσης αγροτικών ελαστικών και ανταλλακτικών.

Ακόμη, κατέχει την αποκλειστική εισαγωγή των κορεάτικων τρακτέρ (γεωργικών ελκυστήρων) «LS Tractor» και των ψεκαστικών μηχανημάτων «AGRON», για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικά μηχανήματα, ικανά να αναβαθμίσουν τον γεωργικό εξοπλισμό, από άποψη τεχνολογικής απόδοσης και ασφάλειας, ενώ παραμένει σε άμεση επαφή με τον τελικό χρήστη. Η σχεδίαση και η παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού αποτελεί μια κουλτούρα, χτισμένη με εμπειρία. Μέσω της εδραίωσης της εμπιστοσύνης και της ικανοποίησης των αναγκών, οι πελάτες μας γίνονται πραγματικοί συνεργάτες μας.

Η AGRIMAC πέτυχε το στόχο της, να είναι παρόν στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Σημαντικό για εμάς είναι η άμεση, εξατομικευμένη επικοινωνία που παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεται. Ανταποκρινόμαστε με αφοσίωση και αμεσότητα στα αιτήματα που υποδεικνύει το δίκτυο πωλήσεων.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, καλύπτοντας όλα τα είδη γεωργικών εργασιών και αναγκών, τα οποία μπορείτε να δείτε στον εκθεσιακό μας χώρο, έκτασης 7.000m².

Η εταιρία μας, αντιπροσωπεύει μια οργανωμένη πραγματικότητα, ικανή να πραγματοποιήσει μια ευρεία διανομή στην ευρωπαϊκή αγορά, χάρη στο δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων, πωλήσεων και διανομέων. Λόγω της καθημερινής μας επαφής με κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, μπορούμε πάντα να παρέχουμε τα πιο πρόσφατα προϊόντα, στην καλύτερη ποιότητα. Ακόμη, διαθέτουμε ένα τεράστιο απόθεμα ανταλλακτικών, έτσι ώστε, να μπορούμε να σας προμηθεύουμε άμεσα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα μηχανήματα είναι διαθέσιμα και μπορούν να αποσταλούν εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Η εταιρία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, πρόταση ή χρειάζεστε συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με την αγορά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Ακόμη, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας και να γνωριστούμε από κοντά, στις παρακάτω ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00’ π.μ. – 17.00’ μ.μ. & Σάββατο 08.00’ π.μ. – 14.00’ μ.μ.