ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ONLINE ΑΓΟΡΑ

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει με courier ή μεταφορική εταιρία στις αποθήκες της AGRIMAC . Για να ζητήσετε επιστροφή, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail (info@agrimac.gr) αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο που θέλετε να γίνει η επιστροφή του προϊόντος . Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αποσφραγισθεί η συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του. Το μεταφορικό κόστος της επιστροφής το αναλαμβάνει ο πελάτης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Εάν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, η ΑGRIMAC θα παρέχει την απαιτούμενη βοήθεια, προχωρώντας στην πιθανή αντικατάσταση ή επισκευή του. Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού. Απαραίτητη η επικοινωνία μέσω e-mail (info@agrimac.gr).  Η AGRIMAC θα καλύψει τα έξοδα αποστολής.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων, εάν ο πελάτης επιλέξει να επιστραφούν τα χρήματα, θα επαναπιστωθεί μόνο το ποσό που σχετίζεται με την τιμή των προϊόντων. Επομένως, τυχόν έξοδα συσκευασίας, αποστολής και παρεπόμενων υπηρεσιών εξαιρούνται από την επιστροφή. Για ηλεκτρονικές αγορές, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επιλέχθηκε κατά την αγορά. Μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία εκείνη δεσμεύεται να συνεννοηθεί με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα έτσι ώστε  να επιστραφεί το αντίτιμό του μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες.